Premium kopen


Wanneer je de reclame wilt verwijderen, dan hoef je enkel de ontwikkeling van deze (en andere) applicaties te steunen. Door het kopen van een licentiesleutel kan je dit doen.


Opmerking: Installeer eerst de WSB Radio Player (versie 5.0.0.0 of hoger) op je computer en kijk of alles werkt. Indien er problemen zijn dan lossen we die eerst graag samen met je op! Consulteer ook zeker het wesperforum. We willen niet dat je een licentiesleutel koopt voor een applicatie die niet zou werken. Wanneer je de applicatie eerst test weet je zeker dat alles werkt en kan je vervolgens met een gerust hart een sleutel kopen.


Zorg ervoor dat je de identificatiecode van je computer bij de hand hebt. Je vindt deze onder de instellingen op het tabblad registeren.


Mochten er problemen zijn tijdens de aankoop of met de applicatie, aarzel dan niet ons te contacteren!

WSB Radio Player store

1. Koop een sleutel


Vul het onderstaande formulier in en voltooi je betaling via PayPal (veilig betalen) ten begunstigde van wesper[at]live.be. Vergeet niet om in de WSB Radio Player je identificatiecode op te vragen. Deze vind je onder de instellingen, op het tabblad registreren.

2. Mail


Wacht op de mail met je licentiesleutel. Deze zal je onder normale omstandigheden binnen de 24 tot 48 uur na voltooiing van je betaling ontvangen. Indien je voor 18u je aankoop voltooid hebt, dan kan je de licentiesleutel diezelfde avond nog ontvangen. Stuur ons een mail indien je na 3 dagen nog steeds geen code hebt ontvangen.


3. Ingeven


Ga in de WSB Radio Player naar de instellingen en kies daar het tabblad registreren. Geef in het daarvoor voorziene vak de licentiesleutel in die je via mail hebt ontvangen en klik op controleren. Je beschikt nu normaal over de premium functionaliteiten.

Systeemgebonden


Al onze serienummers zijn (momenteel) systeemgebonden. Dit betekent dat je serienummer enkel werkt op de computer waarvoor je hem hebt aangeschaft. Het serienummer doorgeven aan vrienden of kennissen is verloren moeite. Wanneer je zelf een nieuwe computer koopt, zal je aldus een nieuw serienummer moeten aanschaffen.


Opgelet! Wanneer je significante wijziging aan je computer doorvoert, kan het zijn dat je identificatiecode wijzigt. Indien dit gebeurt zal de licentiesleutel niet langer aanvaard worden. Neem in dat geval contact met ons op om te kijken of je in aanmerking komt voor een nieuwe gratis licentiesleutel.


Prijs:

Licentie voor 1 computersysteem voor de WSB Radio Player, voor de ontgrendeling van de volledige functionaliteiten en het verwijderen van reclame.

WSB Radio Player licentiesleutel

€2.50

De betaling zal worden verwerkt door PayPal.


*Verplichte velden

Forum

Bugscenter

Contact

Cookies

Privacy en beleid

Copyright 2017 by Wesper Sites Belgium

WEBSITES PROJECTEN STORE APPLICATIES Wesper Sites Belgium