Tracklist

Over Wesper

Wesper, the DJ


Feel the rythm inside

Hobby plaatjesdraaier zonder ervaring, maar met een drang naar verbetering en muzikale perfectie.

Wesper is geen profesisonal, maar de drang naar perfectie heeft hij wel. Met een persoonlijke pagina op Mixcloud probeert Wesper, de DJ, van tijd tot tijd wat tijd vrij te maken om een 60 minuten durende mix in elkaar te steken. Veelal zit het er niet van de eerste keer raak op, maar na wat extra uren zweten rolt er veelal een mooi resultaat uit. Sinds kort is Wesper overgeschakeld op Traktor DJ 2, waardoor de mixen nog professioneler klinken.


Omdat een echte DJ nog ver weg is, werd er al artiestennaam gewoon voor ‘Wesper’ gekozen. Wesper, de DJ.

Quantum

Het begon allemaal met Quantum, de allereerste echte mix van Wesper. Hij duurde iets langer dan 1 uur en omvatte 12 rasechte dansplaten. Omdat de mix toch nog niet helemaal was wat het moest zijn, valt hij momenteel niet langer te beluisteren, maar er is voldoende ander materiaal dat je oren kan bekoren. Hieronder vind je de tracklist van de originele mix.

Tracklist
Selena (Gomez) In The Mix

Selena in the mix is de tweede mix van Wesper met, je raadt het nooit, enkel en alleen platen van de enige echte Selena Gomez. Met dan aan Emmarusso van The Scene, voor het maken van de covers.


Opmerking: “Er zijn in totaal twee versies, de merger en re-edit. Waarom twee? Ik kon niet kiezen tussen beide. Soms vond ik de merger beter, dan weer de re-edit. Kies jij maar welke je wilt beluisteren, of neem ze gewoon allebei onder de loop. Ik hoop dat je ervan geniet!”

Officiële covers


Hieronder vind je de officïele covers ontworpen door Emmarusso3 van The Scene.Serious Dance Vibes

Serious Dance Vibes is de naam geworden van de mixen van Wesper en bestaan uit de beste dance en club tracks van het mix-moment. Elke episode telt telkens één uur en rijgt de ene vette plaat aan de andere. Je kan de verschillende episodes volledig gratis beluisteren op MixCloud.


Opmerking: De eerste episode werd eerder uitgegeven onder de werktitel ‘Reverse’, maar werd herdoopt.

Episode 1Episode 2
Episode 3

Publicatie: september 2016

Publicatie: januari 2017

Publicatie: april 2017

Forum

Bugscenter

Contact

Cookies

Privacy en beleid

Copyright 2017 by Wesper Sites Belgium

WEBSITES PROJECTEN STORE APPLICATIES Wesper Sites Belgium