Inhoud

Een magische kortfilm


Blackjack

“Geselecteerd voor de ‘Esthetica 2009’ filmwedstrijd van de
Vrije Sint-Lambertusscholen”

Zakenman Maurice Liepkens komt op het pientere idee om zijn vrienden te laten investeren in aandelen, ondanks de economische crisis. Hij raadt hen aan om hem de portefeuille te laten beheren en laat dit contractueel vastleggen. Het contract is echter niet zonder gevaar, meneer Liepkens luist hen namelijk geld af, maar de vrienden hebben niet voldoende intelligentie om dit te beseffen. Sneeuwwitje vindt het contract van Maurice Liepkens en dreigt ermee naar de anderen te stappen. Liepkens komt in nauwe schoentjes te zitten …

Foto’s

Hieronder vind je een aantal foto’s uit de film. Klik op een afbeelding op ze te vergroten.

Opdrachtgever

Deze film werd gedraaid in het kader van een opdracht voor het vak esthetica dat we volgden bij de Vrije Sint-Lambertusscholen te Westerlo. Doordat een lid van Wesper Sites Belgium meewerkte aan de film werd besloten er een passende website bij te maken. Op dit moment is enkel deze pagina nog een restant van de oorspronkelijke website welke werd opgegeven.


Gebruikte logo’s en vermeldingen in deze film naar bestaande bedrijven zijn louter illustratief om hem echter te laten lijken. Geen enkel (professioneel) bedrijf investeerde in deze film, noch werkten zij hieraan mee. De logo’s blijven eigendom van de oorspronkelijke eigenaar.


Deze film is auteursrechtelijk beschermd.

Film bekijken


De film was beschikbaar op Metacafe en behaalde heel wat weergaves (intussen meer dan 2.000), maar begin november 2017 is de video plots van Metacafe verdwenen.

Je kan de video evenwel nog steeds bekijken via deze webpagina.

Klik op onderstaande player om de video te starten: